Tuesday, 6 March 2012

Jawatan Kosong Di Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Jawatan Kosong Di Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Jawatan Kosong Di Lembaga Getah Malaysia (LGM) - Lembaga Getah Malaysia (LGM) merupakan agensi kerajaan Malaysia yang ditubuhkan bagi mengawasi dan memantau pertumbuhan dan penghasilan tanaman getah di Malaysia. Agensi ini ditubuhkan pada 1 Januari 1998, hasil dari kelulusan Akta Lembaga Getah Malaysia (Perbadanan) 1996, dari gabungan Lembaga Penyelidikan dan Kemajuan Getah Malaysia (LPKGM), Institut Penyelidikan Getah Malaysia dan Lembaga Institut Penyelidikan Getah Malaysia (IPGM) dan Lembaga Pasaran dan Pelesen Getah Malaysia (LPPGM).

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Lembaga Getah Malaysia dalam jawatan seperti berikut:

1. Pegawai Penyelidik 2. Penolong Pegawai Penguatkuasa 3. Penolong Pegawai Tadbir 4. Penolong Pegawai Penyelidik 5. Penolong Akauntan 6. Juruteknik 7. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) 8. Pembantu Setiausaha Pejabat 9. Pembantu Penyelidik 10. Pembantu Tadbir (Kewangan) 11. Pembantu Operasi

No comments:

Post a Comment

Jom Relax Dengan Artikel Di Bawah..