Friday, 2 March 2012

Jawatan Kosong Di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ)

Jawatan Kosong Di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ)

Jawatan Kosong Di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) - Pada awal penubuhannya Petaling Jaya memberi keutamaan kepada kerja-kerja pembangunan. Pihak berkuasa telah berusaha menggalakkan pembukaan kawasan-kawasan perindustrian dan kemudahan-kemudahan awam. Pembangunan Petaling Jaya bermula di pekan “Old Town” dengan pembinaan deretan rumah-rumah kedai, balairaya, panggung wayang, stesen bas dan lain-lain. Jalan 1 (satu) yang sekarang dipanggil Jalan Templer merupakan jalanraya pertama yang dibina di Petaling Jaya.

Permohonan adalah daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidakkurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk membuat permohonan jawatanseperti berikut.

1. Pustakawan 2. Penolong Jurutera Awam 3. Penolong Pegawai Penguatkuasa 4. Pembantu Tadbir 5. Pembantu Akauntan 6. Pembantu Penilaian 7. Juruteknik Awam/Senibina 8. Pembantu Penguatkuasa 9. Pembantu Setiausaha Pejabat 10. Juruteknik Komputer 11. Pembantu Kesihatan Awam 12. Jurubahasa 13. Pengawal Keselamatan 14. Tukang K2 (Jurugegas) 15. Atendan Kesihatan 16. Pemandu 17. Pekerja Am

No comments:

Post a Comment

Jom Relax Dengan Artikel Di Bawah..