Sunday, 11 March 2012

Jawatan Kosong Di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)

Jawatan Kosong Di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)

Jawatan Kosong Di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)-  Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) merupakan sebuah Universiti Islam Malaysia yang pertama ditubuhkan oleh Kerajaan Malaysia di permulaan abad ke-21. Ia merupakan Institusi Pengajian Tinggi Awam yang ke-12 di negara ini dan didaftarkan dengan nama Universiti Sains Islam Malaysia (sebelum ini dikenali dengan nama Kolej Universiti Islam Malaysia). Di antara tujuan penubuhan USIM ialah memartabatkan pendidikan Islam serta membawanya ke dalam arus perdana pendidikan negara dan menekankan penggunaan teknologi maklumat dalam sistem pengajaran dan penyelidikannya. Penguasaan bahasa Arab dan Inggeris di samping bahasa kebangsaan juga menjadi tumpuan.

Universiti Sains Islam Malaysia sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam yang ditubuhkan di bawah Akta Universiti dan Kolej Universiti mempelawa warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan yang berkelayakan untuk mengisi jawatan-jawatan yang berikut:

1. Pegawai Kewangan 2. Arkitek Lanskap 3. Pegawai Teknologi maklumat 4. Penolong Akauntan 5. Juruteknologi Makmal Perubatan 6. Penolong Pengurus Asrama 7. Juruteknik Lanskap 8. Pembantu Makmal 9. Pembantu Perpustakaan 10. Pengawal Keselamatan 11. Pembantu Am Pejabat 12. Pegawai Perubatan 13. Jurutenologi Pergigian 14. Jururawat Pergigian 15. Tukang K3 16. Pegawai Pergigian 17. Pembantu Pembedahan Pergigian 18. Pembantu Setiausaha Pejabat/Setiausaha Pejabat 19. Penolong Pegawai Perubatan 20. Penolong Pegawai Senibina

No comments:

Post a Comment

Jom Relax Dengan Artikel Di Bawah..